Latest topics
» Bio payah tadi! T.T
Wed Nov 03, 2010 5:48 pm by TaZy

» Themes For Iphone (updated)
Tue Nov 02, 2010 6:18 am by TaZy

» Baginda Sultan kurang senang keadaan SMAS
Tue Nov 02, 2010 6:04 am by TaZy

» Photoshop Toolbox Explained
Tue Nov 02, 2010 5:56 am by TaZy

» Aku stress pasal EXAMS!
Mon Nov 01, 2010 5:59 pm by TaZy

» PhotoSpeak 3.2
Mon Nov 01, 2010 2:58 am by TaZy

» Ben 10 MouthOff 1.0.3
Mon Nov 01, 2010 2:54 am by TaZy

» Installous 3.3.3
Mon Nov 01, 2010 2:45 am by TaZy

» iPhone iPod touch Cracked Application by Adeel
Mon Nov 01, 2010 2:35 am by TaZy

Shopmotion


Affiliates
free forum
 

Manyap Album Lama

View previous topic View next topic Go down

Manyap Album Lama

Post by TaZy on Sat Oct 30, 2010 3:45 am

Kampung Kumbang Pasang, Ngam-ngam lapas news at 10, si mama manyap-manyap alamari membersihkan habuk and hama yang bertempiaran and tarus menyusun album-album lama yang inda teratur atu. Sambil ia menyusun album, sambil ia meliat gambar-gambar lama while anaknya si Maman yang dalam perumuran 8 tahun ikut-ikutan busybody ikut meliat-liat jua.

Bilak after bilak, ada chia gambar lama time bisdia baru-baru kawin and apa lagi, si Maman pun curious lah jua and betanya...

Maman : Ma.. siapakan tu handsome mancho bemuscle-muscle macam Luke Perry dangan you begambar lusir-lusir dipantai ah???

Si Mama : Ouhh, bapa mu jua tu lai, ani gambar masa time kami baru kawin, honeymoon di Phuket.. hehe lama udah ni lai, alum lagi kau lahir ni lai...

Maman *heran* : Ouhhhh... gambar bapa tu rupanya...... so selama ani, siapa tah yang tinggal sama kitani dirumah ani yang lampuh botak macam lauk buntu mantah atu??

___________________________________________________
iTazy -- The Administrator -- Cool

TaZy
Admin
Admin

Posts : 53
Points : 45616
Join date : 2010-03-04
Age : 22
Location : Brunei Darussalam

View user profile http://9sc1.findtalk.biz

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum