Latest topics
» Bio payah tadi! T.T
Wed Nov 03, 2010 5:48 pm by TaZy

» Themes For Iphone (updated)
Tue Nov 02, 2010 6:18 am by TaZy

» Baginda Sultan kurang senang keadaan SMAS
Tue Nov 02, 2010 6:04 am by TaZy

» Photoshop Toolbox Explained
Tue Nov 02, 2010 5:56 am by TaZy

» Aku stress pasal EXAMS!
Mon Nov 01, 2010 5:59 pm by TaZy

» PhotoSpeak 3.2
Mon Nov 01, 2010 2:58 am by TaZy

» Ben 10 MouthOff 1.0.3
Mon Nov 01, 2010 2:54 am by TaZy

» Installous 3.3.3
Mon Nov 01, 2010 2:45 am by TaZy

» iPhone iPod touch Cracked Application by Adeel
Mon Nov 01, 2010 2:35 am by TaZy

Shopmotion


Affiliates
free forum
 

Alai Pregnant Eksiden

View previous topic View next topic Go down

Alai Pregnant Eksiden

Post by TaZy on Sat Oct 30, 2010 3:23 am


Manila, Philippines, nya driver me di Pilipin orang eksident ani jadi kebiasaan udah di sana macam melanggar kuyuk, kan hari-hari wah orang eksident di bandar atu, mun di Brunei, sebuah kreta eksident, dari hujung Temburong ke ujung Belait orang mendangar. Iatahwah, pasal diManila ani wah, ada bini-bini pregnant namanya Samantha(mungkin nama sebanar) kana langgar ulih public transport yang macam beca atu apakah namanya inda me ingat, *tu liat gambar diatas* tapi yang manisnya, langgar lari ia orang ah, iatah kesian jua bini-bini atu, sudah pun pregnant kana langgar lari lagi, mudahan ko slamat ja driver ah. *kejiwa*

By the way, nasib jua bini-bini atu inda parai tarus, coma ganya seminggu-dua. Iatah sudahnya bangun dari coma, liatnya parutnya kampis, inda lagi pregnant yo!! tarus diariknya doktor, apalagi belarilah doktor kebiliknya sambil angih-angih.

Doktor : Thank you god, bangun you udah dari coma!!!! Yyyyesss... i did it again~ *kanapatan peminat Britney bui*

Samantha : Doc, mana baby me??? kampis ni parut ah, brapa lama me coma??

Doktor : Ouhh.. jangan tah you worry sam, you coma 2 minggu saja and you ada baby twins, sorang laki, sorang bini. Masa you branak, ada abang you kemari and membagi nama anak you dua-dua.

Samantha : Bwooohh.. Abang me atu lagi ngok ngek!! gila-gilahan bin palui-paluian tu ia ah, manis ni ih.. bah sapa nama anak me bini-bini??

Doktor : Ouhh yang girl namanya, DENISE...

Samantha : Ouhh.. okie jua wah ia membagi nama, inda jua teruk yang me sangkakan. hehehehe.. what about anak me laki-laki?

Doktor : Yang laki-laki nama DENEPHEW...

Samantha : *kweng kweng kweng* dah agak dah!! manisss.....

___________________________________________________
iTazy -- The Administrator -- Cool
avatar
TaZy
Admin
Admin

Posts : 53
Points : 45956
Join date : 2010-03-04
Age : 22
Location : Brunei Darussalam

View user profile http://9sc1.findtalk.biz

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum