Latest topics
» Bio payah tadi! T.T
Wed Nov 03, 2010 5:48 pm by TaZy

» Themes For Iphone (updated)
Tue Nov 02, 2010 6:18 am by TaZy

» Baginda Sultan kurang senang keadaan SMAS
Tue Nov 02, 2010 6:04 am by TaZy

» Photoshop Toolbox Explained
Tue Nov 02, 2010 5:56 am by TaZy

» Aku stress pasal EXAMS!
Mon Nov 01, 2010 5:59 pm by TaZy

» PhotoSpeak 3.2
Mon Nov 01, 2010 2:58 am by TaZy

» Ben 10 MouthOff 1.0.3
Mon Nov 01, 2010 2:54 am by TaZy

» Installous 3.3.3
Mon Nov 01, 2010 2:45 am by TaZy

» iPhone iPod touch Cracked Application by Adeel
Mon Nov 01, 2010 2:35 am by TaZy

Shopmotion


Affiliates
free forum
 

Asmara Pohon Piasau

View previous topic View next topic Go down

Asmara Pohon Piasau

Post by TaZy on Sat Oct 30, 2010 3:19 am

Haji Osman, 57 tahun baru saja 2 tahun pincin dari jabatan kerajaan and masa ani begiat mejual piasau since ia tedapat dusun piasau turun temurun dari datok moyangnya. So routinenya hari-hari, as you know macam biasalah, manjat piasau di dusunnya atu yang behampiran rumahnya. *macam tida kali ah ia manjat, spiderman pun minta ampun*

Iatah ada this satu patang, cuaca cerah-cerah mandung, ia ke dusunnya kan manjat ngambil piasau yang kan di delivernya isuk. Sudahnya memanjat sampai keatas, tangah-tangahnya bepayuk ke puhun atu, ada berita gumbira. Liatnya di bawah pukuk atu ada couple buipren girlpren beasmara, so ia pun meliat free show dari atas pokok. So iski lah ia tapi inda ia bunyi-bunyi sal takut ia kanapatan skodeng dari atas.*kalau me pun diam-diam tu*.

Tick tock tick tock, habis selasai babak asmara, iatah yang girlpren orang atu becakap arah boiprennya atu sambil kana dangarkan olih Hj Osman yang masih bepayuk kepuhun.

Girlpren : Baby, macam menyasal jua me tadi atu, takut me karang me pregnant wah. sapa tah kan betanggung jawap?

Boipren : Ishh.. you ani ih.. tadi you jua yang mau, jangan tah beuri wah, tani serahkan saja arah yang diatas.

ppppphhhuuuukkkkkkkkkkkkkk!!!

belungsur Haji Osman, dari atas pukuk ke bawah ala ala bomba emergency and tarus di taingnya boipren that girl.

Hj Osman : Hoiii manisss, kau nyaman-nyaman di bawah, aku ko suruh betanggung jawap!!

Boipren & Girlpren dalam hati : M.P.B.(mun paham biskal ih salah mun paham bisai)

___________________________________________________
iTazy -- The Administrator -- Cool
avatar
TaZy
Admin
Admin

Posts : 53
Points : 45956
Join date : 2010-03-04
Age : 22
Location : Brunei Darussalam

View user profile http://9sc1.findtalk.biz

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum